Product added to basket

As part of a major refurbishment of the library a new grand staircase with seating and a study zone on the first floor are now ready for usage

Esbjerg Central Library was first opened 32 years ago and is now facing a major refurbishment in order to meet today's demands for a modern library. By the end of 2018 the library will appear far more contemporary, inviting and as a vivid house, where you meet crisscrossing through mediation, in studio environments and for various events.

A new grand staircase with seating leads to the first floor where a new study zone is the setting for a studio environment and classrooms with several study places. The study zone now appears much more open and the space is utilized more than before.

subscribe to our newsletter

stay updated with the latest library news